S-a stabilit componența lotului național de futnet.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

futnetEchipa națională de futnet a României a intrat în linie dreaptă în ceea ce privește preparativele pentru campionatele Mondiale de futnet de la Brno (Cehia) din perioada 18-20 noiembrie. Acesta este primul an când la Campionatele Mondiale participă peste 20 de țări.

Georgel Bobiș este căpitanul echipei și titularul probei de simplu, rezerva sa, în caz de nevoie, fiind Acs Krisztian. La dublu, Georgel Bobiș va fi flancat de către Alex Sorean și Vasile Sorean junior. Până la completarea oficială a rapoartelor de joc, există posibilitatea ca Naghi Darius să poată fi folosit în cazul indisponibilității unuia dintre cei menționați.

La triplu vor evolua toți componenții lotului: Georgel Bobiș, Alex Sorean, Vasile Sorean junior, Acs Krisztian și Naghi Darius. Antrenorul principal, Vasile Sorean senior a declarat că ”nu există titulari sau rezerve la dublu și la triplu.

La simplu există obligativitatea de a nominaliza un jucător, așa că l-am ales pe Georgel Bobiș, care este un specialist de talie mondială, însă la dublu și la triplu va juca acela care va fi mai în formă și mai bine determinat”.

Delegația României va pleca spre Brno în data de 16 noiembrie, oficialii din București și Cluj urmând să facă joncțiunea cu cei din județul Bihor, pe traseul spre destinație.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj