S-a deschis un nou magazin „Clujana”, în Piața Mihai Viteazu

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

DTA_5692Clujana S.A., societate comercială în cadrul căreia Consiliul Judeţean Cluj deține calitatea de acționar majoritar, a deschis un nou magazin de prezentare în municipiul Cluj-Napoca.

„Clujana este un brand al județului, atât prin prisma longevității sale, cât, mai ales, prin calitatea care a consacrat produsele pe care le fabrică. Ne bucurăm că tradiția continuă și prin deschiderea de noi locații, în zone cu multă vizibilitate și cu aflux semnificativ de persoane. Ne dorim ca trendul ascendent în ceea ce privește revitalizarea acestei societăți emblematice să continue ”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

Amplasat în zona centrală a orașului, în Piaţa Mihai Viteazu, nr.30, acest nou magazin este extrem de accesibil tuturor clienţilor care apreciază brandul „Clujana” și tuturor celor interesați să îi cunoască cele mai noi creații. Totodată, programul este unul adaptat nevoilor potențialilor cumpărători, respectiv de luni până vineri, între orele 09.00-20.00 și sâmbăta de la ora 10.00 la ora 14.00.

DTA_5706

În plus, pentru a veni în sprijinul consumatorilor care nu domiciliază pe raza municipiului reședință de județ, fabrica de încălțăminte Clujana a lansat un nou website care poate fi accesat la link-ul http://clujanacluj.com/ , precum și un magazin online http://clujanacluj.com/shop/ . Scopul acestor platforme este acela de a oferi o experienţă simplificată şi un acces facil și rapid la noile produse din piele, fabricate la cele mai înalte standarde de calitate.

Noile produse comercializate în magazinul recent inaugurat se adresează unui segment larg al populației, obiectivul Clujana fiind acela de cucerire a unui segment de clienți puțin explorat până în acest moment, respectiv cel al tinerilor cu vârste cuprinse între 14 și 40 de ani. În momentul de față, gama de produse expusă în magazin este una adaptată sezonului toamnă-iarnă, doritorii putând opta și pentru alte categorii de încălțăminte, în funcție de necesitățile fiecăruia, accesând site-ul online.

DTA_5711

Cu o tradiţie de peste 100 de ani, celebrul brand clujean de încălțăminte „Clujana” înseamnă, în primul rând, tradiție și stil, dar și extrem de multă eleganță și durabilitate. În momentul de față, fabrica deține două showroom-uri în Cluj-Napoca și intenționează să deschidă alte trei magazine în județele Sibiu, Mureș și Iași, dar și să desfacă produsele pe piața europeană, în Germania și Italia.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj