S-a dat startul înscrierilor pentruCluj Never Sleeps 2016

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
CNS 2016 - cover 2Cluj Never Sleeps vă aşteaptă între 18 şi 19 iunie la noaptea albă a culturii. Evenimentul se află la cea de a treia ediţie şi are în plan să ţină clujenii, şi turiştii deopotrivă, treji toată noaptea pentru o porţie concentrată de evenimente culturale şi nu numai.
Din culisele evenimentului vă transmitem că se pregătesc activităţi cât se poate de variate, de la spectacole culturale aduse în stradă sau reprezentaţii tematice surpriză, la concerte de jazz sau scene dedicate special tinerilor artişti şi intervenţii în spaţiul public.
Teatrul Naţional Cluj-Napoca, după ce la ediţia din 2015 a făcut istorie cu prima reprezentaţie scoasă în aer liber vreodată, anul acesta continuă cu o producţie stradală.
D’ECOURAGE se joacă în noaptea albă a culturii. Premiera spectacolului are loc pe 12 mai, pe Bulevardul Eroilor.
Call evenimente culturale Cluj Never Sleeps 2016
Pe lângă evenimentele principale, în cadrul Cluj Never Sleeps 2016 vor fi organizate şi evenimente independente de către comunitatea locală. Dacă vrei să scoţi în faţă munca ta şi a echipei tale printr-un eveniment cultural de care poţi să te ocupi, acum ai ocazia să îl prezinţi în cadrul unui proiect de amploare.
Call-ul se adresează atât ONG-urilor şi instituţiilor culturale, cât şi firmelor şi organizaţiilor care activează ca bar, cafenea, cinema, galerie, sală de spectacole, trupelor de teatru, muzică, dans sau improvizaţie, etc. Evenimentul sau activitatea poate viza una sau mai multe din ariile: arte vizuale, muzică, film, teatru,
dans.
 
Perioada de înscriere este deschisă până pe 27 mai şi trebuie doar să completezi formularul de aici.
 
De ce participi la Cluj Never Sleeps?
În noaptea în care nimeni nu doarme, dacă iei Clujul la pas vei găsi activităţi şi evenimente care aduc actul cultural şi artistic mai aproape de oameni, îl fac pe înţelesul tuturor şi îl răspândesc în tot oraşul, atât în spaţiile publice, cât şi în cele neconvenţionale.
La cea de-a doua ediţie, în anul Capitalei Europene a Tineretului la Cluj-Napoca, 10.000 de participanţi au bucurat de cele 35 de evenimente organizate de comunitate pentru clujeni şi nu numai. Cluj Never Sleeps 2015 a însumat 150 de ore de activităţi comprimate în doar 24, desfăşurate pe întreg oraşul, în 20 de locaţii diferite.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj