S-a urcat băut la volan şi a intrat cu maşina într-un podeţ de beton

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

politiaSiguranţa rutieră reprezintă o prioritate pentru poliţiştii clujeni. Aceştia acţionează zilnic pe raza judeţului pentru prevenirea accidentelor rutiere. Consumul de alcool reprezintă una dintre cauzele generatoare de accidente rutiere grave.

În ultimele 24 de ore, doi conducători auto au fost depistaţi sub influenţa alcoolului, unul dintre aceştia fiind rănit grav în urma unui accident rutier.

La data de 22 mai a.c., ora 22:33, pe DJ 161E, pe raza comunei Cătina, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane. Un bărbat de 29 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea autoturismul pe DJ161E, pe raza comunei Cătina, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a părăsit partea carosabilă.

În acest context, autoturismul a intrat frontal într-un podeţ din beton, conducătorul auto fiind rănit grav. Poliţiştii au constatat că accidentul s-ar fi produs pe fondul consumului de alcool, în urma testării şoferului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv.

Un alt conducător auto, sub influenţa alcoolului, a fost depistat pe raza municipiului Câmpia Turzii. Astfel, la data de 23 mai a.c., în jurul orei 01:43, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au depistat un bărbat de 47 de ani, din  Câmpia Turzii, care conducea un autoturism pe strada George Coşbuc, deşi se afla sub influenţa alcoolului.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiuni de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, faptă prevăzută de Codul penal.

Poliţiştii recomandă conducătorilor auto să fie responsabili în trafic. De cele mai multe ori, conducătorii auto aflaţi sub influenţa alcoolului conduc cu viteză excesivă, se angajează în depăşiri neregulamentare sau execută viraje periculoase, punând astfel în pericol siguranţa participanţilor la trafic.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj