S-a urcat băut la volan, a acroşat 2 maşini şi a lovit un stâlp de susţinere al unui semafor

politiaUn accident rutier, cu trei autovehicule implicate, s-a produs, ieri, pe fondul consumului de alcool. În urma impactului, un semafor electric a fost distrus, iar unul dintre autovehicule a luat foc. Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

La data de 27 mai a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au identificat un conducător auto sub influenţa alcoolului.

În fapt, în jurul orei 23:00, un bărbat, de 27 de ani, din Dej, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Traian Vuia, din Cluj-Napoca, a provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Pe fondul consumului de alcool, şoferul ar fi acroşat două autovehicule, după care ar fi intrat în coliziune cu stâlpul de susţinere al semaforului electric, aflat la intersecţie cu strada Branului. În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 27 de ani a luat foc. În baza celor constatate, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, faptă prevăzută de Codul penal.

Poliţiştii recomandă conducătorilor auto să fie responsabili în trafic. De cele mai multe ori, şoferii aflaţi sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe conduc cu viteză excesivă, se angajează în depăşiri neregulamentare sau execută viraje periculoase, punând astfel în pericol siguranţa participanţilor la trafic!

Articole Noi