Royal Poker Cup, 100.000 GTD incepe Joi la Cluj-Napoca

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
poker wwwpcworldcom
Sursă: www.pcworld.com

Cu câteva zile înainte de începerea Royal Poker Cup 100.000 GTD erau deja calificaţi pentru ziua 1A peste 30 de jucători. Mulţi jucători din ţară şi străinătate şi-au anunţat prezenţa, iar locurile de cazare din hotelurile apropiate clubului sunt deja ocupate.

După cele două ediţii de succes PokerFest și zile de start pentru evenimentele majore ale grupului austriac Concord Card Casino, precum WPT-National și Concord Million, clubul de frunte din Ardeal găzduieşte Royal Poker Cup şi garantează o sumă din şase cifre participanţilor la joc.

Royal Poker Cup va avea două zile de start 1A în 29 și 1B în 30 ianuarie, fiecare participant având dreptul la două rebuy-uri și două addon-uri pe parcursul primelor opt niveluri.

În fiecare zi de start, perioada de înregistrări târzii este deschisă pentru opt niveluri.

Atât în 1A cât și în 1B se vor juca câte 18 niveluri, după care în ziua a 2-a se resetează blindurile la 2.000/4.000, se redeschid înregistrările, fiind posibil câte un re-entry în primele 4 niveluri, dar de data aceasta buy-in-ul va fi de 1.250 de lei, pentru 170.000 de jetoane. poker

Pentru mai multe detalii, oferte de cazare și informații despre club, puteți suna la numărul de telefon 0744 60 22 72, sau puteți accesa pagina de Facebook a Royal Poker Club din Cluj Napoca www.facebook.com/RoyalPoker .

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj