[UPDATE] Rezultate BEC: Klaus Iohannis- 54,50%, Victor Ponta- 45,49%

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

ponta vs iohannisBiroul Electoral Central a oferit la ora 05.00 rezultatul alegerilor prezidenţiale după numărarea a 76,53% din secţiile de votare. Conform acestora Klaus Iohannis a obţinut 54,81%, iar Victor ponta 45,18%. 

Astfel, până la ora 05,00 au fost înregistrate voturile din 12 judeţe din ţară, unde Klaus Iohannis a obţinut 4.881.140 de voturi (54,81%), iar Victor Ponta a obţinut 4.023.545 (45,18%).

Următoarea raportare a BEC va fi făcută la ora 09.00.

În primele sale declaraţii, Victor Ponta a dat dreptate poporului iar apoi l-a sunat pe Klaus Iohannis şi l-a felicitat pentru victorie. De altfel, acesta a mai adăugat că nu va demisiona din funcţia de Prim Ministru, iar el, alături de toţi colegii săi aflaţi în funcţii îşi vor face treaba în continuare.

La rândul său Klaus Iohannis a postat un mesaj şi pe pagina de facebook spunând: „În această noapte, datorită vouă, începe o altfel de Românie. România pe care ne-o dorim nu este nici una a conflictului, nici una a răzbunării. Votul și cuvântul vostru au pus temelia ei. Haideți ca prima cărămidă pe care o așezăm pe acest edificiu să fie una trainică! Votul nostru a fost și rămâne unul pentru rațiune, pentru dialog și responsabilitate. Avem ocazia de a-l demonstra și în fapte!„.


UPDATE:

Voturile înregistrate până 0ra 07,00 arată o creştere pentru Victor Ponta, astfel că Iohannis a fost votat de 6. 126. 204 (54,66%) români, iar Victor Ponta a fost votat de  5. 081.479 (45,33%) români.

Următorul comunicat al BEC va sosi la ora 11,00.


UPDATE:

Klaus Iohannis a obţinut 54,50% din voturi, iar Victor Ponta a fost votat de 45,49% dintre alegătorii care s-au prezent la urne, conform rezultatelor parţiale anunţate, luni, de BEC, după centralizarea a 99,07% din procesele verbale.

3 COMENTARII

  1. ma merita ceva acest popor? aceasta tara? isi merita soarta… eu am conversatiile pe facebook cu fiecare votant ACL in parte, fiecare din cei care peste cativa ani o sa planga ca le merge rau, si o sa le arunc in fata conversatia „l-ai ales suporta!”

  2. De reţinut (din istorie): după o guvernare de stânga rămâne sărăcie şi trebuie să urmeze o guvernare de dreapta, care aduce bunăstare! Apoi urmează iar stânga şi iar consumă tot ceea ce a produs dreapta! Aşa că DEMISIA Ponta!

  3. Bai mariane, tu ori esti un basist de 2 bani, ori esti prost de tot. Unde ai facut tu istorie? Istoria cui ai facut-o tu? Ca din ce imi amintesc eu, traind in tara asta in ultimele guverne, cel de dreapta a taiat salarii, pensii, a inchis spitale si scoli iar stanga s-a chinuit sa le dea ceva cetatenilor. Abia astept sa ii bage Iohannis pe basisti din echipa lui in fata sa va taie tot ca meritati. Sa taie iar salarii, pensii si altele sa urlati iar ca nu v- a fost bine daca Ponta a dat. Auzi la el, ne invata istoria pdl ista ce le-a spalat lor creierele. Nu suntem chiar toti idioti, asa ca minte la alta masa Voinescule.

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj