Reținuți pentru introducere în țară și trafic de droguri.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

droguriLa data de 16 februarie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Cluj au efectuat 3 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de introducere în țară, fără drept, de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc.

Trei bărbați cu vârste cuprinse între 24 și 37 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior aceștia au fost prezentați magistraților, fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Anterior perchezițiilor, în cadrul unei activități organizate, polițiștii au interceptat două trimiteri poștale având destinatari două persoane din județul Cluj, care conțineau substanțe interzise, respectiv amfetamină și cocaină.

droguri 2Ulterior, a fost efectuată o acțiune de prindere în flagrant a unei  dintre persoane care intenționa ridicarea unuia dintre pachete. Cel în cauză a fost depistat având asupra sa droguri de mare risc, respectiv 5 grame de cocaină.

În urma perchezițiilor desfășurate în municipiul Cluj-Napoca și comuna Apahida au fost descoperite și ridicate 500 de grame de amfetamină, 203 grame de cannabis și un gram de hașiș.

De asemenea, au fost indisponibilizate 4 telefoane mobile, un laptop, un hard-disk, o unitate centrală și diverse articole și echipamente pentru fumat.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Brigăzii de Operațiuni Speciale Cluj și de suportul efectivele Grupării de Jandarmi Mobile Cluj- Napoca.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj