Restricţii de circulaţie pentru ziua de joi, 11 iunie 2015. Protestarii ies din nou în stradă

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

protest politiePrimăria municipiului Cluj-Napoca anunţă instituirea unor restricţii de circulaţie pentru joi, 11 iunie 2015, între orele 19.00 – 21.00, ca urmare a desfăşurării unei manifestări publice de protest.

Manifestarea va avea loc pe următorul traseu: Piața Unirii (platoul pietonal)- Bd. Eroilor (zona pietonală)- strada Baba Novac – Bd. 21 Decembrie 1989 (pe banda de circulație a CTP) – Piața Unirii (latura de est) – Piața Unirii (platoul pietonal), traficul rutier urmând să fie restricționat secvențial.

Facem un apel cetăţenilor care locuiesc sau care au drum în zonă să dea dovadă de înţelegere şi să se conformeze acestor restricţii de circulaţie.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj