Restricţii de circulaţie în acest sfârşit săptămână

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

circulatie clujPrimăria Cluj-Napoca anunţă restricţii de circulaţie pentru ziua de sâmbătă, 25 aprilie 2015, cu ocazia meciului de fotbal „U” Cluj – Steaua Bucureşti.

Restricţiile vor avea loc între orele 18.00 şi 23.00, în zona Stadionului Cluj Arena, pe străzile: Aleea Stadion, George Coşbuc, Splaiul Independenţei şi Uzinei Electrice.

De asemenea, duminică, 26 aprilie 2015, cu ocazia Maratonului Făgetului pe bicicletă, circulaţia rutieră va fi restricţionată între orele 9.00 – 12.30 pe următorul traseu:

– DN1  – strada Bucium –  strada Sfântul Ion (de la intersecţie cu Valea Gârbăului – restaurantul “Roata” – până la intersecţia cu strada Făgetului).

Manifesterarea este organizată de CS Clujul Pedalează.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj