Renate Weber, noul Avocat al Poporului.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
Sursă foto: www.facebook.com/weber.renate
Sursă foto: www.facebook.com/weber.renate

Plenul Parlamentului a supus la vot, astăzi alegerea noului Avocat al Poporului. Votul a fost unul secret, iar Renate Weber, candidatul susținut de coaliția aflată la Guvernare a fost ales pentru această funcție. 

Pentru a-l înlocui pe Victor Ciorbea au fost înaintate 3 propuneri astfel că dacă Renate Weber a fost susținută de către PSD și ALDE, Eckstein Kovacs Peter a fost suținut de către PNL, USR și UDMR iar Cătălin Voinea Mic a fost susținut de către PMP.

În urma votului cu bile din Plenul Parlamentului, Renate Weber va fi noul Avocat al Poporului și urmează să depună jurământul la o dată ce va fi stabilită.

Renate Weber – 208 voturi „pentru”

                               134 voturi „împotrivă”

Eckstein Kovacs Peter – 109 voturi „pentru”

                                             233 voturi „împotrivă”

 Cătălin Voinea Mic – 16 voturi „pentru”

                                       326 voturi „împotrivă”

Mandatul lui Victor Ciorbea a încetat iar acesta a informat oficial Parlamentul. Renate Weber este fost europarlamentar.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj