Rectificare de buget la Guvern: Floreştiului îi revin peste 4 milioane lei. Ce sume primesc UAT-urile clujene?

Guvernul României a realizat o rectificare bugetară în august 2015, astfel că sumele alocate pentru judeţul Cluj au suferit modificări. Conform tabelului cu sumele aferente fiecărei Unităţi Administrativ Teritoriale, comune Floreşti primeşte peste 4 milioane de lei cotă defalcată din TVA.

Consilierul judeţean, Remus Lăpuşan solicită cu această ocazie, convocarea unei şedinţe a Consiliu Judeţean pentru realizarea rectificării bugetare.

„Ca urmare a celor 18.375.000 lei repartizaţi de Guvernul României judetului Cluj (CJ), consider că este necesară o şedinţă extraordinară a  Consiliului Judeţean Cluj în care să fie rectificat bugetul pe anul 2015” a declarat dl. Remus Lăpuşan, presedintele PSD Cluj.

În ce priveşte suma de bani alocată UAT-urilor din judeţul Cluj, urmăriţi tabelele de mai jos.

bani cote defalcate bani cote defalcate. 1

 

 

 

 

 

 

 

 

bani cote defalcate 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 COMENTARII

  1. […] Şi cum Floreştiul are atât de mulţi turişti, primarul a amintit şi de faptul că în comună există şi cel mai mare mall din Transilvania. Ba mai mult, a explicat faptul că „din Floreşti anul trecut au fost încasaţi aproximativ 80 milioane de euro din TVA şi impozit de salarii, bani din care din nefericire nu ne-am bucurat nici măcar de un leu. Nu suntem săraci dar o ducem greu”. Cu toate acestea, documentele oficiale de la Guvern îl contrazic pe domnul primar. […]

  2. […] Şi cum Floreştiul are atât de mulţi turişti, primarul a amintit şi de faptul că în comună există şi cel mai mare mall din Transilvania. Ba mai mult, a explicat faptul că „din Floreşti anul trecut au fost încasaţi aproximativ 80 milioane de euro din TVA şi impozit de salarii, bani din care din nefericire nu ne-am bucurat nici măcar de un leu. Nu suntem săraci dar o ducem greu”. Cu toate acestea, documentele oficiale de la Guvern îl contrazic pe domnul primar. […]

Comentariile sunt închise.

Articole Noi