Razie a polițiștilor clujeni: 656 de kilograme de legume și fructe confiscate și amenzi de 14.000 de lei

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
piata
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Polițiștii clujeni au acționat pentru prevenirea comerțului ilicit și sancționarea abaterilor în acest domeniu.

Ieri, 22 martie a.c., în baza unui plan de acțiune, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au desfășurat o razie pentru verificarea legalității comerțului cu legume și fructe, menținerea ordinii și siguranței publice, depistarea persoanelor bănuite de comiterea unor fapte antisociale.

În intervalul 06:00-18.00, 30 de polițiști, împreună cu jandarmi, polițiști locali și inspectori ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, au acționat în zona străzilor Calea Florești, Calea Mănăștur, Izlazului, Piața Flora, Piața Ion Meșter, Piața Fortuna, cartierele Grigorescu și Gruia.

În cadrul acțiunii, au fost controlați comercianți de legume-fructe, stații peco, baruri, săli de jocuri, locuri de cazare.

În urma verificărilor efectuate la societățile comerciale care au ca obiect de activitate comercializarea de legume-fructe, a fost dispusă confiscarea a 656 de kilograme de legume și fructe, în valoare de peste 2.600 de lei, fiind constatată lipsa documentelor de proveniență, nerespectarea normelor de funcționare, avizare și autorizare stabilite prin lege.

De asemenea, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de circa 14.000 de lei.

Acțiunile polițiștilor vor continua.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj