RAADPP Cluj a început construcția unui pod nou la Berindu

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

DSCN4912Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public și Privat a județului Cluj, entitate subordonată Consiliului Județean Cluj, a demarat lucrările de construcție a unui pod nou, pe DJ 105T, la km 21+532, în localitatea Berindu, comuna Sînpaul, peste pârâul Topa Mică.

Vechiul pod de pe drumul județean se afla într-o stare avansată de degradare cauzată de inundațiile frecvente produse în zonă. Aceste fenomene au dus la dislocarea structurii de rezistență a construcției, la eroziunea malurilor și la îngustarea părții carosabile, podul reprezentând un pericol pentru participanții la trafic.DSCN4893

Noua construcție, care va fi realizată din beton precomprimat, va avea două benzi de circulație și trotuare. La această dată, se fac lucrări de demolare a vechiului pod și se circulă pe varianta de serviciu, respectiv în imediata vecinătate de lucrării.

Construcția este executată de SC Drumuri și Poduri Județene Cluj SA, firmă care a realizat și partea de proiectare. Valoarea investiției se ridică la suma de 444.181,06 lei, TVA inclus. Se preconizează că lucrarea va fi finalizată în cursul lunii august a acestui an.

DSCN4916 DSCN4889

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj