PSD Cluj şi-a anunţat candidaţii la primăriile din judeţ. Cine ar putea fi candidatul pentru Floreşti?

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
psd cluj
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

PSD Cluj şi făcut publică lista de candidaţi atât la Consiliul Judeţean cât şi la  primării. În cadrul conferinţei de presă ce a avut loc astăzi, PSD Cluj a prezentat, practic o parte din lista candidaţilor la primăriile din judeţ. Surprinzător, dar deocamdată nu au candidat la primăria celei mai mari comune din ţară.

Astfel, conform explicaţiei preşedintelui PSD Cluj, Remus Lăpuşan pentru comuna Floreşti nu a fost stabilit un candidat deocamdată.

„Am stabilit candidaţii pentru 46 de primarii din 81. Vor fi 81 de candiaţi în total. La Floreşti încă facem studii, e mai complicat”, ne-a declarat Remus Lăpuşan.

Cu toate acestea însă, la Floreşti partidele politice par să se ferească destul de tare de numirea candidaţilor şi mai ales de prezentarea lor.  Pe de altă parte însă, actualul primar are un proces penal pe rol care ar putea să îl încurce foarte tare la alegerile din acest an.

candiati primarii psd

candidati primari psd 1

candidati psd CJ

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj