PSD Cluj: „Podul Traian împlinește trei ani de când a fost lăsat în paragină de Emil Boc!”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

nasra si bocPreședintele PSD Cluj, Horia Nasra readuce în atenția opiniei publice situația podului Traian care este surpat deja de câțiva ani fără ca administrația publică locală să facă ceva.

August 2013 – august 2016: Sunt trei ani de când Podul Traian  fără  revizie, fără reparații și mentenanță s-a surpat pe o porțiune de zeci  de metri, după ce în aprilie 2013 o clujeancă era extrem de aproape să  cadă în Someș după prima deteriorare a podului.

Nasra consideră că  Emil Boc și colegii săi Radu Moisin și Sorin Apostu au avut alte  preocupări decât administrația și au ignorat cu desăvârșire faptul că  cele mai multe poduri și pasarele pietonale din Cluj-Napoca au depășit cu mult durata normală de funcționare, în cazul Podului Traian expirând  de mai bine de zece ani.

„Emil Boc promite în fiecare an că începe lucrările la Podul Traian,  ultima dată afirmând chiar în campania electorală, că lucrările vor demara de la 1 iulie!. Emil Boc este cel mai populist primar din istoria Clujului! Vorbește  despre `calitatea vieții`, fără să rezolve problema traficului din  Cluj-Napoca, fără să repare un pod de câțiva metri care reprezintă un  real pericol pentru siguranța trecătorilor. Ori Emil Boc este neputincios, ori rău intenționat… Această situație este o mostră de  crasă incompetență administrativă!” a declarat Horia Nasra, președintele  PSD Cluj.

1 COMENTARIU

  1. 🙂 Inca tot nu s-a apucat de pod? Ah, dar oare de ce ma mir? Nu sunt de peste 2 ani in Cluj-Napoca, dar poate am sa revin peste vreo doi intr-o vizita. Oricum sunt destul de sigur ca nu va fi 100% refacut nici atunci. Dar podul-dezastru spre Real dinspre Marasti, pe strada Fabricii l-a remediat? Ca-mi sareau capacele la roti cand ma deplasam spre acel magazin si treceam podul, un capac a zburat direct peste parapet in Somes, „noroc” ca nu e navigabil raul, ca cine stie cate victime facea la aterizare. Cu parchingul din Manastur de langa terenuri cum e, e gata, sau… e gata?! 🙂 Imi pare rau de voi clujenilor, insa v-ati vandut pentru niste nimicuri, pensionarii pentru a se plimba si a se umezi vara in CTP (nu e vorba despre Cristian-Tudor Popescu), iarna sa inghete in mijloacele de transport in comun. Altii s-au vandut pentru niste alimente gratuite, care fie vorba intre noi, se dau gratuit din partea Uniunii Europene, nu din partea primarului, studentii si ei pentru transportul gratuit. Numai cei ce muncesc sunt obligati sa plateasca abonamentul. Asta e logica la Cluj-Napoca. Muncesti, platesti, nu muncesti, e gratis… somer, pensionar, student, revolutionar or’ urmas al nustiu cui… Muzeul ala spectaulos de arta, gen Europa de Vest, s-a mai facut? Tunel pe sub centru pentru care s-au platit mai multe studii de fezabilitate s-a facut, ori macar s-a inceput? Dar transportul „aerian” visat de pnl-isti pe deasupra Clujului? Tunel pe sub Feleac, ceva, sa se evite decesele inutile anuale? Nu?! Oh, atatea planuri marete.. si revenind la planuri mai pamantene, un pod de 30 de metrii sau cat o avea… nimic , nu? Nimic! Asta ati vitat, asta aveti. Giurgiu a avut pe masa „eroarea” de la linia de tramvai, cand s-a schimbat linia dar nu si caburile de cupru ce alimenteaza cu curent tramvaiul. Giurgiu zicea ca ar valora 7 milioane de euro, pe cei 25 de kilometrii + depourile! Ei bine cu siguranta vor trebui schimbate, la jumate de treaba facuta si ghiciti din a cui bani se vor schimba? Evident din a clujenilor, din impozitele voastre clujenilor, desi trebuiau schimbate din banii Uniunii Europene, insa primarul vostru ales a simtit ca de ce sa fie gratis, daca se poate sa nu fie gratis! Cele 12 tramvaie promise au mai ajuns? Sau va plimbati tot in clopotele alea portocalii si verzi de va scutura creierii zilnic? Presupun ca mai mult de 3-4 tramvaie nu au fost aduse! Asadar promisiuni electorale mereu. Pe la gara s-a lucrat parca mult si bine, v-a lasat fantana arteziana, v-a pus niste muzica la ea, niste efecte computerizate pentru spectaculozitate, sau a ras-o de pe fata Pamantului? Parkingul suprateran de la gara promis s-a realizat, sau… 🙂 Vai, vai, repede uita clujenii minciunile! Ar fi multe intrebari de adresat, dar deja oricum e comentariul meu mai lung decat articolul! Aveti ce-ati votat, sa va fie de bine. Nu zice nimeni ca orasul nu a inaintat, insa cu atat de putin fata de potential si printre atatea minciuni…

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj