PSD Cluj: „În 2012 clujenii au votat proiectul USL, nu trădătorii PNL!”

remus lapusanReprezentanţii PSD Cluj au transmis un comunicat prin care le amintesc celor din PNL că locuitorii judeţului au votat în 2012 proietul USL. Totodată, aceştia îl acuză pe Seplecan că a făcut blat cu Alin Tişe.

PSD Cluj le amintește trădătorilor care au invocat votul cetățenilor din 2012, că la acele alegeri, clujenii au votat proiectul USL, nu trădătorii PNL, mulți dintre acești liberali fiind și astăzi consilieri locali, județeni, parlamentari datorită USL și programului de guvernare propus de Uniunea Social Liberală.

Este foarte adevărat că marea majoritatea a acestor trădători nu au avut nicio contribuție la construirea respectivului program, în consecință nici nu l-au susținut iar problemele apărute la nivelul Consiliului Județean Cluj se datorează președintelui suspendat al Consiliului Județean Cluj, dl. Horea Uioreanu și colegilor săi, domnii Marius Nicoară și Mihai Seplecan care astăzi uită că președintele Consiliului Județean și cei implicați în conducerea județului au fost în primul rând membri marcanți ai PNL, că Horea Uioreanu a fost președinte PNL Cluj.

Ne amintim cu tristețe de faptul că dl. Mihai Seplecan a luat cuvântul în ultimii doi ani la o singură ședință de consiliu județean și atunci pentru a invita consilierii județeni la nunta sa.

Când spunem trădători, ne referim și la faptul, că în timp ce anumiți colegi scriau programul de guvernare locală, în 2012, dl. Mihai Seplecan, cu prietenul său președinte PNL Gilau, Gabriel Moldovan umblau cu căciula în mână după contracte pe la RAADPP Cluj iar în Consiliul Județean, Mihai Seplecan poza în USL-ist convins care în același timp se înțelegea cu Alin Tișe și Mircea Avram pe contracte din bani publici. Ca dovadă că dl. Gabriel Moldovan, președintele PNL Gilau și  prietenul său dl. Mihai Seplecan erau împotriva proiectului USL este și faptul că la Gilău, USL nu a fost constituit niciodată.

În acest context le cerem public dlor. Mihai Seplecan și Alin Tișe să recunoască blaturile și jocurile politice pe banii contribuabililor.

Cât i-a costat pe clujeni frăția Seplecan-Tișe-Avram-Moldovan?

se arată în comunicatul transmis

2 COMENTARII

  1. „Ne amintim cu tristețe de faptul că dl. Mihai Seplecan a luat cuvântul în ultimii doi ani la o singură ședință de consiliu județean și atunci pentru a invita consilierii județeni la nunta sa.”

    EPIC !!! Cea mai frumoasa descriere a dl. Seplecan.

  2. Cred si eu ca e cu tristete. ..seplecan sta si el in Consiliu Judetean sa ne pape si el din bani. Mai prinde cate o zi la conducere si face pe grozavul. E bataie de joc la adresa cetatenilor ce se petrece in consiliu judetean, ce majoritate? Noi cetatenii decidem…da ce ne miram? Doar se aleg intre ei, isi fac blaturi…si apoi vin cu povesti si baga frumos mana in buzunarul nostru.

Comentariile sunt închise.

Articole Noi