PSD Cluj îi răspunde lui Tișe: Alin Păunel Tișe, trimite comunicate de presă cu informații trunchiate și mincinoase.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
Consiliu Judetean clujFoto: arhiva Cluj24h.ro
PSD Cluj îi răspunde lui Alin Tișe: PSD Cluj constată cu regret că președintele Consiliului Județean Cluj,  Alin Păunel Tișe, trimite comunicate de presă cu informații trunchiate  și mincinoase. Cel mai recent exemplu este comunicarea mincinoasă  referitoare la un teren folosit de Aeroportul International „Avram  Iancu” Cluj.
„Frustrat că stă pe banca de rezerve a PNL, Alin Tișe pare că a fost  cuprins de o insolație de sezon, pentru că din postura de președinte al  Consiliului Județean Cluj este inadmisibil să minți cu atât de multă  nonșalanță și să arăți cu degetul spre un partid sau o instituție, când  tu și acoliții tăi liberali din fruntea Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, Marius Nicoară, ați fost incapabili să rezolvați acest  litigiu” a declarat deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj.
„Comunicatul de presă transmis de către Consiliul Județean Cluj cu  atacuri politice fără noimă, demonstrează  lipsa de profesionalism,  necunoașterea realității și neseriozitatea  conducerii acestei
instituții. Cu adresa nr. 3965/04.03.2016, Consiliul Județean Cluj aduce la  cunostința Direcției Agricole Cluj că întreaga suprafață ocupată de  platforma de beton este a Consiliului Județean Cluj, terenul figurând de  fapt în actele ambelor instituții.
Direcția Agricolă Cluj a fost de acord cu rezolvarea juridică a  situației încă din anul 2012, când a adus la cunoșținta Consiliului  Județean Cluj că este de acord cu transferul acestui bun  către  Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj ( adresa nr. 743/16.03.2012)    dovada fiind de fapt toată corespondența existentă prin care se dă  acordul de principiu de renunțare la acest teren nefolosit de Unitatea  fito-sanitară din anul 1991! Văzând lipsa totală de interes a conducerii  Consiliului Județean,  Direcția Agricolă Cluj a promovat un litigiu în  instanță.
Consiliul Județean Cluj trebuia să demareze procedurile pentru  rezolvarea legală a situației. Oare președintele Consiliului Județean  Cluj nu știe ce demersuri trebuiau întreprinse, pentru că este uluitor
și populist ca Președintele Consiliului Județean  să acuze  Guvernul PSD  și Ministerul Agriculturii pentru a acoperi ineficiența din ograda  proprie!”  a declarat dl. Ilarie Ivan, președintele departamentului de  agricultură al PSD Cluj.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj