PSD Cluj: Chioșcurile LUXURY din Piața Unirii, la valoarea unui apartament, goale de patru luni!

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

chiscuriPSD Cluj a transmis un comuncat de presă prin care își manifestă nemulțumirea privind faptul că cele două chioșcuri LUXURY din Piața Unirii sunt goalela câteva luni de la achiziționare și consideră că Primăria Cluj-Napoca ar fi putut cumpăra aparatură medicală pentru o unitate medicală din oraș în locul chioșcurilor. 

Conform acestora, „PSD constată cu regret că subordonații primarului Emil Boc din primăria Cluj-Napoca au mai dat o lovitură: cele două chioșcuri LUXURY din Piața Unirii, care au costat peste 65.000 euro, sunt  în continuare goale și complet neutilate”.

În opinia deputatului clujean, Horia Nasra, banii cheltuiți pentru achizița acestor chioșcuri ar fi fost mai utili pentru achiziția de aparatură medicală.

„Din seria rich & famous cele două chioșcuri LUXURY din Piața Unirii, la valoarea unui apartament, goale, sunt încă o dovadă a dilentantismului managerial din Primăria Cluj-Napoca. În loc să țineți goale două chioșcuri LUXURY în centrul Clujului, de ce nu ați achiziționat aparatură medicală performantă necesară unei unități medicale din oraș, domnule Emil Boc?” a declarat deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj.

„Care a fost necesitatea achiziției acestor obiecte de mobilier stradal dacă nu sunt utilizate, nu generează venituri din chirii și nu deservesc Piața Unirii cu absolut nimic?

În acest ritm îi solicit dlui. Emil Boc să ne precizeze câți ani vor trebui ca această investiție să fie amortizată și de ce utilarea respectivelor chioșcuri nu s-a realizat până la capăt, conform prevederilor contractuale” a declarat liderul de grup al consilierilor locali social-democrați, dl. Dan Morar, vicepreședinte PSD Cluj-Napoca.

chioscuri 1

chioscuri 2

chiscuri

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj