PSD Cluj cere Prefectului să pună capăt mandatelor a 13 primari.

evomag.ro%20

Sursă foto: https://www.facebook.com/mircea.abrudean.7

Sursă foto: https://www.facebook.com/mircea.abrudean.7

PSD Cluj a solicitat astăzi, Prefectului județului Cluj să emită ordine de încetare de drept a mandatelor de Primar în cazul a 13 primari care au trecut de la PSD la alte partide. 

Organizația Județeană Cluj a Partidului Social Democrat a înaintat astăzi către Instituția Prefectului Județului Cluj solicitarea de emitere a Ordinului de încetare de drept a mandatului de Primar, înainte de termen, prin pierderea calității de membru PSD ca urmare a înscrierii în alt partid politic și a depunerii candidaturii pentru funcția de primar din partea acelui partid politic, pentru următorii candidați la funcția de primar: Morar Costan (Municipiul Dej), Făgădar Nicolae (Com. Aiton), Cighir Ana (Com. Așchileu), Moldovan Ana Liliana (Com. Ceanu Mare), Rus Simon-Casian (Com. Cuzdrioara), Costea Gabriel-Victor (Com. Feleacu), Moncea Ioan (Com. Jichișu de Jos), Giurgiu Aurel (Com. Luna), Zelencz Roland-Tiberiu (Com. Mica), Oltean Dumitru (Com. Mintiu Gherlii), Ghic Viorel (Com. Mărișel), Fartan Ioan (Com. Sânmărtin), Fărgaciu Călin-Stelian (Com.Sândulești).

Organizația Județeană Cluj a Partidului Social Democrat a demonstrat fermitate în sancționarea traseismului politic, fenomen cu valențe negative asupra procesului democratic, se arată în informarea transmisă de reprezentanții PSD Cluj.