Protecție sanitară: agenții economici şi mijloacele de transport în comun verificate de polițiști.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
Foto: Arhiva
Foto: Arhiva

Protecție sanitară: pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul tip de coronavirus, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, împreună cu jandarmi, polițiști locali și alte structuri alături de care se acționează în sistem integrat, au intensificat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55/2020 pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Activităţile cu privire la respectarea măsurilor vizează, în special, zonele aglomerate, agenții economici, precum şi mijloacele de transport în comun.

Astfel, în ultimele 24 de ore, pe raza întregului județ au fost verificate peste 110 societăți comerciale, peste 200 de mijloace de transport persoane, fiind totodată legitimate circa 1950 de persoane.

Urmare abaterilor constatate au fost aplicate 94 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 30.500 de lei.

Astfel de acţiuni sunt desfăşurate zilnic, pe raza întregului judeţ.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj