PROMOȚII ISPITITOARE LA ACCESORIILE EXPOMINERALIA ȘI BAG EXPO, ÎN IULIUS MALL CLUJ

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
Foto: Arhiva
Foto: Arhiva

Sezonul promoțiilor de iarnă continuă la Iulius Mall Cluj, spre încântarea celor pasionați de cumpărături, dar și de reduceri. Primele ediții din 2018 ale târgurilor EXPOMINERALIA și BAG EXPO aduc nenumărate surprize, propunând oferte de nerefuzat la mii de articole.

 Până duminică, 21 ianuarie 2018, la parterul Iulius Mall Cluj se desfășoară o nouă ediție a târgului de pietre preţioase şi semipreţioase EXPOMINERALIA. Toți cei care iubesc podoabele sunt invitați să admire și să cumpere bijuterii felurite, strălucitoare și în modele dichisite, majoritatea avândreduceri semnificative, între 30% și 50%. În funcție de preferinţele lor, clienţii îşi vor putea îmbogăţi colecţiile cu accesorii și decoraţiuni realizate din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii. Această edițieEXPOMINERALIA le oferă pasionaților de bijuterii posibilitatea de a alege mai multe piese șic, motivați de discounturile începutului de an.

 Și BAG EXPO începe noul an cu oferte ispititoare. Târgul se desfășoară în aceeași perioadă, tot la parterul mall-ului. Doamnele şi domnişoarele care iubesc moda găsesc o varietate de genți adaptate tendințelor de sezon, care impresionează prin detalii, design şi paleta de culoriBAG EXPO reuneşte mii de articole, potrivite oricărui stil, vârstă și preferințe. Plicuri elegante, genţi casual sau sport, trollere şi genţi de voiaj, serviete şi diplomate, rucsacuri, borsete, portofele şicurele sunt doar o parte dintre propunerile BAG EXPO pentru clienţi. Pentru articolele din extrasezon, semnalizate, sunt aplicate discounturi de 30%.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj