Programul ”Alimente 2017” pentru clujenii cu venituri reduse

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
ajutoare alimente de baza
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Primăria Cluj-Napoca organizează pentru al cincilea an consecutiv distribuţia de pachete de alimente de bază către persoanele din categorii defavorizate din municipiu. Distribuţia alimentelor va începe de vineri, 7 aprilie 2017.

Acest proiect este suplimentar celui din fonduri europene şi oferă şansa şi altor categorii de persoane, altele decât cele prevăzute în programul european, de a beneficia de ajutoare alimentare. În acest an s-a alocat suma de 1.300.000 lei (prin HCL nr. 273/2017) în vederea achiziționării și distribuirii de alimente, de două ori pe an, cu ocazia sărbătorilor de Paște și Crăciun, către aproximativ 20.000 de clujeni (persoane cu handicap grav şi accentuat, persoane vârstnice, șomeri, beneficiari de ajutor social şi din alte categorii sociale aflate în evidenţele Direcţiei de Asistenţă Socială şi Medicală).

La procedura de licitație deschisă online au participat 3 operatori economici. Contractul a fost adjudecat de firma SC EXIMAL IMPEX SRL, având oferta cu prețul cel mai mic (1.087.600 lei fără TVA).

Un pachet conține următoarele produse alimentare: 2 litri ulei, 2 kg orez, 2 kg zahăr, 1 kg făină de grâu, 1 kg făină de mălai și 2 pungi cu paste făinoase (a 500 gr. fiecare: paste penne și tagliatelle). Costul unui pachet este de 27,19 lei fără TVA.

Distribuţia alimentelor se desfăşoară după următorul program:

Luni, Marţi, Miercuri, între orele 08,30 -15,30;

Joi, între orele 08,30 – 16,30;

Vineri, între orele 08,30 – 14,00.

alimente

Întocmirea listelor cu categoriile de beneficiari s-a făcut în baza datelor transmise de Casa Judeţenă de Pensii Cluj, Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Cluj şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Cluj.

Toţi beneficiarii programului vor fi informaţi și prin invitaţii scrise, trimise prin poştă, să se prezinte la unul dintre centrele de distribuţie arondate pentru a ridica alimentele. Este necesar ca aceştia să se prezinte cu buletinul/cartea de identitate, în original, pentru ridicarea pachetelor.

În cazul în care anumite persoane nu se regăsesc pe listele iniţiale, dar se încadrează în una din categoriile enumerate mai sus, acestea au posibilitatea, pe baza documentelor justificative, să se prezinte la punctele de distribuţie (cel mai apropiat de domiciliu) pentru a fi trecute pe liste suplimentare, în vederea ridicării pachetelor.

Relaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0264-453056.

Biroul Mass-media

Primăria Cluj-Napoca

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj