„Produs in Transilvania” la Cluj Business Days 2017 – Un eveniment gastro-cultural in premiera la Cluj, dedicat micilor producatori

Produs_in_Transilvania@facebookPlatforma de afaceri Business Days, prin Asociatia pentru Dezvoltarea Mediului Economic si Culturii Antreprenoriale (ADMECA) organizeaza, impreuna cu Asociatia Mesterilor Populari Clujeni, prima editie a evenimentului gastro-cultural „Produs in Transilvania”.

Desfasurata in paralel cu editia 27 a Cluj Business Days, ce are loc in cadrul Liberty Technology Center, in perioada 5-6 iulie, aceasta manifestare isi asuma misiunea de a promova gusturile gastronomiei din Ardeal, oferindul-le totodata participantilor o serie de programe culturale speciale.

„Produs in Transilvania” înseamna produse 100% naturale, din ingrediente locale, aduse la Cluj-Napoca de micii producatori in persoana. Vizitatorii si participantii la Cluj Business Days vor avea ocazia sa cunoasca mai bine maiestria micilor mestesugari si producatori si sa se delecteze cu produsele create de acestia:

– Legume;

– Turta dulce;

– Dulceturi, siropuri naturale;

– Produse de patiserie;

– Miere si produse apicole;

– Uleiuri presate la rece;

– Hot-dog;

– Cozonac secuiesc;

– Ciocolata artizanala;

– Bere artizanala;

– Kurtos si langos;

– Porumb fiert, gogosi, cartofi spiralati;

– Branza maturata;

– Plante aromate la ghiveci;

– Lavanda;

– Ceramica pictata;

– Bijuterii artizanale;

– Podoabe din piele si din margele.

Calitatea deosebita a produselor alimentare de la „Produs in Transilvania” le ofera vizitatorilor garantia ca acestea sunt preparate din ingrediente naturale de catre micii producători!

produs in transilvania„La „Produs in Transilvania” nu sunt acceptați distribuitori, ci doar producători mici. Scopul nostru este sa-i ajutam pe micii producatori si pe mestesugarii din Romania pe 4 planuri: 1. prin promovare directa si prin crearea contextelor de a interactiona direct cu publicul tinta in astfel de evenimente si expozitii gastro-culturale; 2. prin dezvoltarea profesionala si a afacerilor, prin sfaturi, idei, solutii, crearea contextelor de invatare, inclusiv prin oferirea posibilitatilor de participare la evenimentele Business Days si prin organizarea si crearea unor contexte de invatare dedicate lor, inclusiv prin intermedierea relatiilor cu mentori si consultanti dispusi sa-i ajute; 3. prin promovare online pe platforma Business Days si Business Days TV; 4. prin networking si crearea unor conexiuni utile care sa-i ajute in dezvoltarea afacerii.” – Laszlo Pacso, Manajer de Proiect, Business Days.

Targul „Produs in Transilvania” poate fi vizitat gratuit, zilnic, in perioada 5 si 6 iulie, intre orele 8:00 si 21:00. Locatia in care are loc targul este Liberty Technology Center: Cluj Napoca 400267, Strada Garii, nr.21.

Covere FB evenimente speciale (2)

Articole Noi