Producătorii și meșteșugarii anunță ultimul târg al toamnei! – 28 și 29 octombrie, la EXPO Transilvania –

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
targ mesteri populari
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

În 28 și 29 octombrie 2016, Asociația Eco Ruralis – în sprijinul agriculturii țărănești împreună cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca și Asociația Meșterilor Populari invită clujenii la ultimul târg de produse agricole și artizanale din această toamnă. Evenimentul va avea loc în incinta EXPO Transilvania, între orele 09.00 și 18.00.

Legume și fructe de sezon, plăcinte, ulei presat la rece, miere și produse apicole, sucuri naturale, siropuri, pălincă, dulcețuri și conserve pentru iarnă produse de familii de țărani din județul Cluj și din țară, precum și țesături, obiecte de ceramică și pielărie, săpunuri din lapte, podoabe și alte lucruri utile în casă produse de artizani și meșteri populari sunt vedetele târgului de la EXPO Transilvania.

Târgul de produse țărănești și artizanale se adresează tuturor celor din Cluj, fie că vor să își facă provizii gustoase și sănătoase înainte de venirea iernii sau caută cadouri lucrate manual și lucruri utile pentru casă. Cei care ne vor vizita vor găsi atât ingrediente pentru murături și conserve, dar și produse deja puse la borcan.

Târgul este organizat cu ocazia Forumului European pentru Suveranitate Alimentară – cea mai mare reuniune a țăranilor și susținătorilor agriculturii țărănești din peste 40 de țări din Europa și Asia Centrală, care în acest an va fi găzduită în Cluj-Napoca.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj