Pro România Cluj își pierde sediul pentru datorii acumulate.

pro romania clujOrganizația județeană a partidului PRO România Cluj va fi evacuată, de luni,6 aprilie 2020 pentru că nu și-a achitat chiria de 3 luni. Președintele partidului spune că nu cunoaște situația dar că datoriile vor fi plătite.

Mai exact, conform informațiilor primite, pe surse, se pare că PRO România Cluj nu și-a plătit chiria de 3 luni acumulând o datorie de 10.000 lei. Ba mai mult, proprietarii ar fi încercat să recupereze banii însă discuțile n-au avut succes.

„Pro România Cluj va fi evacuată de luni pentru că nu și-a plătit chiria. Au spus că nu au bani alocați și nu au plătit de trei luni. Au datorie de 10.000 lei.”, a spus persoana care a oferit informația socitând să nu-i fie dezvăluită identitatea.

Pro România Cluj a închiriat pentru sediu un spațiu în centrul municipiului Cluj Napoca pe strada Napoca nr 3 însă în ultimele luni însă nu a mai făcut față cheltuielilor. 

Contactat telefonic, liderul Pro România Cluj, Remus Lăpușan a declarat că nu are la cunoștință detalii despre închirierea spațiului pentru că acesta a fost făcut înainte ca el să treacă de la PSD la RRO România însă nu se pune problema ca datoria să nu fie achitată.

Foto: Arhiva Cluj24h.ro
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

” Vă spun sincer că nu știu cine a semnat contractul, ce sumă, cine s-a ocupat de asta pentru că știți, eu sunt mai entry-level (n.red. mai nou în partid). Noi nu ne-am mai întâlnit la partid de o lună jumate, nu știu despre asta și ce discuții au fost. Nici nu este prea bună acea locație pentru că nu avem locuri de parcare. Nu avem alte idei de locație, nu s-au purtat discuții dar vă dați seama că după ce trece și situația în care ne aflăm ne vom muta (n.red. situația legată de coronavirus care împiedică adunarea mai multor persoane în spații). 10.000 de lei? Eu nu știu despre aceasta situație, dar dacă există datorie nu se pune problema să nu o plătim”, a declarat pentru Cluj24h.ro, Remus Lăpușan, președinte Pro România Cluj.

 

Articole Noi