PRO România Cluj a validat 12 dintre candidații care vor intra în cursa pentru alegerile locale!

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

pro romania 1Aflată în fața primei sale confruntări electorale pentru alegerile locale, organizația PRO ROMÂNIA CLUJ a declanșat procedura de validare a candidaților propuși să administreze interesele comunităților locale pentru următorii patru ani.

Astfel, Biroul executiv al PRO ROMÂNIA CLUJ a confirmat candidații partidului pentru funcția de primar în localitățile județului Cluj, după cum urmează:

– Turda – Mircea Irimie

– Câmpia Turzii – Cozmin Sașa

– Dej – Vasile Revnic

– Mociu – Horvath Marton

– Aluniș – Ionuț Aldea

– Unguraș – Ileana Ghiran

– Băișoara – Vasile Grec

– Tritenii de Jos – Virgil Sașa

– Mihai Viteazu – Ionuț Mihai Suskond

– Florești – Radu Fărcaș

– Gilău – Miron Ștefan Cristian

– Poieni – Adrian Morariu

Demersul de desemnare a candidaților PRO ROMÂNIA CLUJ va continua   și pro romaniaîn perioada următoare, consecvent deciziei partidului de a oferi electoratului posibilitatea de a opta pentru o formațiune de centru – stânga nouă, modernă și pragmatică.

Elaborarea ofertei electorale va integra programe comunitare adecvate local, pentru armonizarea intereselor cetățenilor cu politici publice menite să genereze plus valoare și dezvoltare în comunitățile din județul Cluj.
PRO ROMÂNIA CLUJ intră în cursa pentru alegerile locale cu o echipă de profesioniști, determinată să depășească nivelul agendei politice actuale și să ofere locuitorilor județului Cluj posibilitatea de a alege un model european de administrație publică locală, bazat pe corec0tudine, devotament și profesionalism.
Pentru PRO ROMÂNIA CLUJ, ROMÂNIA PUTERNICĂ este o țară a unor COMUNITĂȚI DEMNE, UNITE ȘI PROSPERE.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj