Doi tineri din Cluj-Napoca și Florești au fost prinși de polițiști în timp ce încercau să fure dintr-o locuință

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

furt 1Polițiștii clujeni au prins în flagrant și au reținut pentru 24 de ore doi tineri care încercau să sustragă bunuri dintr-o locuință din Cluj-Napoca. Au fost găsite și ridicate mai multe unelte folosite în spargeri de locuințe. De asemenea, au fost ridicați bani și alte bunuri a căror proveniență nu a putut fi justificată.

La data de 17 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 6 Poliție, au prins în flagrant doi bărbați în timp ce încercau să sustragă bunuri dintr-o locuință.

În fapt, la data menționată, în jurul orei 21:30, Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că, într-un imobil nelocuit de pe strada Petre Ispirescu, din Cluj-Napoca, au fost observate lumini neobișnuite, cel mai probabil făcute de lanterne.

Polițiștii au identificat proprietarul locuinței și s-au deplasat de îndată la fața locului, înconjurând imobilul.

În momentul pătrunderii polițiștilor în locuință, două persoane care se aflau în interior au încercat să iasă afară prin podul casei.

Polițiștii i-au imobilizat pe cei în cauză pe acoperișul locuinței și au stabilit identitatea acestora, fiind vorba despre doi tineri, de 25 și 26 de ani, din Cluj-Napoca și Florești. Asupra acestora au fost găsite o lanternă și un spray iritant lacrimogen, bunuri ridicate de către polițiști.

În locuință au fost găsite bunuri care ar fi fost pregătite pentru a fi sustrase, precum: un televizor, sticle de băutură, pachete de cafea, etc.

În autoturismul folosit de cei doi au fost găsite șurubelnițe, mănuși, o cheie metalică, levier, fierăstrău metalic manual, etc..

De asemenea, au fost găsite două inele din metal de culoare galbenă, 850 de lei, 330 de euro și 75.000 de forinți, bunuri a căror proveniență nu a putut fi justificată de cei doi.

Având în vedere cele constatate, prin ordonanță s-a dispus reținerea celor doi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în forma tentativei.

La data de 18 februarie a.c., pe numele acestora au fost emise de către magistrați mandate de arestare preventivă pentru 15 zile.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale a celor doi.

furt furt 2

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj