PrinFloreşti.ro şi Cluj24h.ro lansează Concurs! Câştigă un laptop foarte uşor.

concursEchipele Prin Floreşti.ro şi Cluj24h.ro pregătesc un concurs. Câştigă cât se poate de uşor un laptop. Regulamentul este unul foarte simplu câştigătorul va fi cel care postează anunţul cu numărul 3000 pe site-ul Prin Floreşti.ro

Ce trebuie să faci?

1.Caută-ne pe Facebook! Prin Floresti.ro şi Cluj 24h şi dă-ne Like la pagini

2. Nu uita să distribui pe pagina personală de Facebook anunţul concursului (Public)

3. Postează un anunţ (real) pe site-ul prinfloresti.ro !! Nu sunt luate în calcul anunţurile care se repetă sau au acelaşi produs. De preferat ca participanţii să fie locuitori ai comunei Floreşti, Gilău sau ai Municipiului Cluj-Napoca. Site-ul de anunţuri este dedicat acestor zone.

Foarte important, anunţul cu numărul 3000 câştigă un laptop, dar mai ales nu uita să înregistrezi anunţul cu numele pe care îl foloseşti pe Facebook şi să laşi o adresă de mail validă.

Poţi vedea numărul anunţurilor postate în link-ul paginii, ca în exemplul de mai jos:

11093178_1424958574481385_1973220500_o

Câştigătorul va fi anunţat pe paginile de Facebook ale organizatorilor şi în privat pe adresele de email ale participantului pentru a afla de unde poate să îşi ridice premiul.

Laptopul oferit este Compaq Presario CQ70 cu o diagonală display de 17.1″, procesor dual core T3200 de 2Ghz, 2 Gb RAM, Hdd 250Gb cu webcam şi dwd writer. Este un laptop recondiţionat şi oferit de prietenii de la Service-ul de laptopuri şi calculatoare XPc (pcdex.ro). Cei care anul trecut au mai oferit un laptop şi o camera web HD prin tragere la sorţi. 

Baftă!

2 COMENTARII

  1. Va propun sa organizati un concurs pentru cea mai frumoasa curte (gradina). Nu trebuie stabilite decat niste criterii (standarde) si o echipa de evaluatori care sa viziteze gradinile intr-un anume interval de timp. Reconpensa pentru a face din curtile noastre adevarate gradini florale minunate este oferita prin simpla anuntare a rezultatelor.

Comentariile sunt închise.

Articole Noi