PrinFloreşti.ro – locul unde floreştenii pot vinde şi cumpăra. Ideea ingenioasă a unui floreştean.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

11076006_1421788421465067_995786681_nEşti floreştean? PrinFloreşti.ro te ajută să găşeşti tot ce ai nevoie. Un floreştean a creat site-ul, unde locuitorii comunei au ocazia să vândă şi să cumpere în mediul online simplu şi rapid.

Site-ul prinfloresti.ro este dedicat floreştenilor însă au fost publicate şi câteva anunţuri de locuitorii din Judeţul Cluj. Site-ul acoperă foarte bine un palier cât mai larg astfel că cei care îl accesează pot găsii aproape orice pe el, începând de la locuri de muncă, până la diferite servicii, evenimente, sau anunţuri.

O idee ingenioasă a unui floreştean.

11080060_1421736771470232_662358843_nDeşi este lansat de şapte luni, prinfloresti.ro a reuşit să strângă anunţuri de ordinul sutelor, dar cel mai important este faptul că cei ce vând şi cei ce cumpără au ocazia să se vadă faţă în faţă, mai ales pentru că site-ul este dedicat floreştenilor, iar părţile implicate au în acest fel ocazia să se întâlnească înainte de a cumpăra ceva.

„Am lansat site-ul în septembrie 2014, dar o vreme nu m-am ocupat de el pentru că nu am prea avut timp. Încet, încet lucrurile au început să meargă şi floreştenii au postat diferite anunţuri, alţii au început să caute pe site lucrurile de care aveau nevoie şi aşa totul este în regulă pentru că dacă totul se petrece la nivel local, oamenii se pot întâlni înainte de a cumpăra ceva fără să fie necesar transportul prin curier sau poştă şi pot vedea produsul înainte să îl cumpere. M-am gândt la asta pentru a evita înşelătoriile”, a declarat pentru Cluj24h.ro, Nagy Csaba, iniţiatorul proiectului.

Postezi uşor fără cont

Un alt aspect foarte important este faptul că site-ul poate fi folosit cât se poate de uşor fără ca utilizatorul să fie obligat să îşi facă un cont.

„Cei care vor să posteze un anunţ, intră pe site şi îl postează repede şi uşor chiar şi de pe telefon. Nu trebuie să îşi facă un cont, îşi postează pur şi simplu mesajul, fotografii şi apoi va putea intra în legătură directă cu cei care cumpără sau sunt interesaţi de anunţ”, a mai spus Nagy Csaba.

prinflorestiPeste 1000 de persoane intră zilnic pe site-ul prinfloreşti.ro pentru a posta anunţuri sau pentru a căuta informaţii sau produse de diferite tipuri. Mai mult, iniţiativa se bucură şi de un grup pe Facebook, unde s-au alăturat peste 2700 de persoane.

Cu toate acestea iniţiatorul proiectului recomandă utilizatorilor să:

-evite escrocheriile şi plătească direct  (în mână) sau prin PayPal

-niciodată nu plătiţi prin diferite servicii anonime de plată

– nu cumpăraţi şi nu vindeţi în afara ţării noastre.

-nu acceptaţi cecuri din afara ţării.

Acest site nu este implicat în nicio tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul sau garanţia tranzacţiilor, nu oferă nici „protecţia cumpărătorului” şi nici „certificarea vânzătorului”.

Intră şi tu pe site-ul dedicat floreştenilor pentru a posta un anunţ sau pentru a face cumpărături.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj