Primii paşi pentru un trafic mai bun în Floreşti. Ce au aprobat astăzi consilierii locali?

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
consiliu local psd
Foto: arhiva Cluj24h.ro

Consiliul Local Floreşti s-a întrunit în şedinţă extraordinară, astăzi iar consilierii locali au aprobat un proiect ce presupune modernizarea unuia dintre drumurile de macadam ale comunei.

Şedinţa a avut o întârziere de aproximativ 30 de minute şi asta pentru că se pare, mai mulţi consilieri nu au reuşit să ajungă la şedinţă. Atât de mulţi încât cvorumul necesar nu a fost atins. Noroc cu doamna consilier Hinteuar Tatiana care după ce şi-a vopsit părul a binevoit să ajungă la şedinţă şi desigur, colegii săi în frunte cu primarul comunei s-au amuzat pe această temă.

Cu toate acestea, pe ordinea de zi se afla şi Proiectul de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate pentru obiectivul ” Modernizare Drum de exploatații agricole în comuna Florești,jud. Cluj „, un proiect ce este cât se poate de aşteptat de floreşti, mai ales că pentru drumul de legătură mai este de aşteptat.

Ei bine, dacă floreştenii se plâng că nu pot folosi cele două drumuri de macadam ale comunei (n.red. cel ce iese pe strada Donath în Grigorescu şi cel ce porneşte de pe Tăuţiului şi iese la Polus) şi pierd timp în traficul infernal de pe DN1/E60, au o speranţă ca unul dintre cele două drumuri să fie modernizat.

Consilierii locali au aprobat în şedinţa de astăzi studiu de fezabilitate pentru modernizarea drumului din zona de Nord a comunei, iar acest lucru este posibil anul ce vine, după cum a explicat şi directorul tehnic al Primăriei Floreşti.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj