Primarul Municipiului Cluj-Napoca a votat transparent precum urnele de vot

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

emil boc si udreaPrimarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc nu s-a ascuns nicio clipă, a ţinut să reamintească şi în ziua votului cu cine a votat. Acesta le-a pregătit clujenilor o surpriză şi a pus în secţiile de votare urne transparente.

Emil Boc a fost însoţit la vot de soţia lui, însă la ieşirea din secţia de votare le-a reamintit clujenilor că a votat cu acel candidat pe care l-a susţinut pe întreaga campanie electorală. Desigur, este vorba de Elena Udrea candidatul PMP. Emil Boc nu a mai ţinut cont de faptul că este membru PDL şi şi-a manifestat susţinerea pentru Elena Udrea de fiecare dată. A asemnat lista de susţinere a candidatei, public, în faţa camerelor de luat vederi, şi mai mult a însoţit-o de foarte multe ori, alături de Traian Băsescu în vizitele făcute în campania electorală.

Primarul municipiului le-a mai spus reprezentanţilor presei că a pregătit o surpriză pe care a ţinut-o ascunsă până în ziua votului: urnele de vot sunt transparente.

Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj