[Video] Primarul din Floreşti n-a mai rezistat!! A atacat public jurnalistul Cluj24h.ro

Am început acest articol cu o filmare pentru că numai ea poate relata exact ce s-a întâmplat şi niciun set de cuvinte înşirate nu ar fi putut relata mai bine cele petrecute. Suntem convinşi că imaginile au vorbit de la sine, iar întrebarea pusă de jurnalist a căzut ca un trăznet asupra edilului. 

Primarul Comunei Floreşti n-a rezistat!!  Şi-a manifestat public nemulţumirea, indignarea, supararea că ziarul Cluj24h.ro există şi face o treabă atât de bună.  Nu de alta, dar altfel nu ne explicăm de ce această „refulare” în stil Traian Băsescu a avut loc la conferinţa de presă de astăzi. Mai avea puţin şi întreba dacă „Cluj24h.ro este aici?”.

Pentru Cluj24h.ro, comportamentul din ultima perioadă a primarului din Floreşti (ne-a şoptit o păsărică şi ştim deja că acest nume s-a citit pe buzele edilului destul de des în ultimele săptămâni) este un adevărat compliment. Acest lucru doveşte faptul că anchetele redacţiei încep să dea roade. TEAMA ce s-a simţit în atitudinea prefăcută şi plină de ironie a edilului ne confirmă acest lucru.

De altfel, acest lucru nu se întâmplă pentru prima dată. Primarul a mai lansat public, afirmaţii neadecvate la adresa jurnalistului. În data de 11 iulie 2014, când la Casa de Cultură din comună a avut loc o dezbatere publică pe tema realizării unui parking pe strada Gheorghe Doja, edilul a spus de faţă cu cetăţenii şi consilierii locali prezenţi că „Domnioara jurnalist mă provoacă şi îmi crează probleme cu soţia acasă”. Desigur, nu ştim ce a avut la bază o astfel de afirmaţie.

Nu putem decât să mulţumim cetăţenilor comunei Floreşti care ne-au acordat încrederea lor şi care au apelat de fiecare dacă când au avut nevoie la Cluj24h.ro. Vom continua anchetele pentru că este dreptul cetăţenilor să afle adevărul, pentru că redacţia Cluj24h.ro este în serviciul cetăţeanul, indiferent de cine sau ce spune.

Cluj24h.ro nu face presă după dictare!!

Mulţumim!

Citeşte şi:

Dorel de Floreşti: Asfaltări în valuri, stâlp de iluminat îndoit, canalizări praf şi lucrări lăsate în plop

1 COMENTARIU

  1. Jurnalistii mai vechi stiu ce fel de om este. Nu esti singura care il deranjeaza pentru ca nu scrie sau nu da pe post ce vrea el. A mai avut atacuri si cu altii ca il intrebau ceva ce il deranja. Are cativa care inchid ochii pentru ca au beneficii, iar altii ii sunt apropiati, unii chiar angajati in primarie, iar altii contracte pentru servicii cu firmele ce le detin. Josnic, dar mai ales din partea acelor jurnalisti. Atacuri, vor mai fi…bafta!

Comentariile sunt închise.

Articole Noi