Primăria lansează noua versiune a platformei www.clujbusiness.ro

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

cluj businessJoi, 23 iunie 2016 este data de la care va fi accesibilă publicului noua platformă www.clujbusiness.ro – dedicată tuturor entităților de business care doresc să obțină sau să promoveze informații oficiale, validate cu privire la mediul de afaceri din municipiul Cluj-Napoca, zona metropolitană a acestuia și chiar din regiunea de nord-vest.

Acestă platformă, realizată integral în limba engleză (urmând ca ea să fie în viitor tradusă și în alte limbi de circulație internațională) este o dezvoltare organică a site-ului cu același nume creat de către Biroul de Relații Externe și Investitori, din cadrul Primăriei municipiului Cluj- Napoca încă din anul 2011.

Încercând să răspundă cerințelor pieței actuale, această dezvoltare a venit ca o implementare firească a ceea ce Primăria municipiului Cluj-Napoca își propune să facă și anume să creeze, în timp real, o relație de comunicare și de încredere cu mediul de afaceri precum și cu mediul diplomatic și instituțional din țară, dar și din afara granițelor acesteia.

Platforma găzduiește, alături de noul film de prezentare al municipiului nostru, mai multe secțiuni create special pentru a încuraja mediul de afaceri să participe activ la actualizarea informațiilor relevante pentru acest domeniu – de la calendarul evenimentelor locale în special legate de business (dar nu numai, ci și al acelor evenimente care au devenit deja un brand de Cluj, generând în sine business) la informații despre mediul de business din Cluj, o arhivă virtuală de testimoniale ale unor oameni din sfera diplomatică, instituțională sau de afaceri care încearcă să răspundă, în viziune proprie, întrebării – De ce Clujul/Why Cluj?

Mai mult, la secțiunea Market Overview ne dorim ca în timp, să putem realiza, prin  implicarea directă a publicului nostru, o colecție de studii de specialitate, care să transmită în timp real informații și know-how relevant despre diverse arii de activitate, studii care ne pot ajuta să înțelegem în ce direcție se dezvoltă orașul, care sunt oportunitățile dar și provocările de care trebuie să ținem cont.

“Probabil că cea mai importantă secțiune a platformei o reprezintă secțiunea numită Business Profiles, un ghid al firmelor clujene, o secțiune care acum, la lansare este abia la început și unde asteptăm toți agenții economici interesați să ni se alăture – doar prin informațiile trimise de ei putem avea o imagine modernă, actualizată și utilă misiunii noastre – aceea de a ajuta oamenii de afaceri să se cunoască, să economisească timp, să simtă că fac parte din marea familie a Clujului” a explicat primarul Emil Boc.

„Dacă în anul 2011, la crearea site-ului inițial www.clujbusiness.ro compania Betfair a venit în sprijinul Biroului de Relații Externe și Investori, rămânând alături de acesta pe tot parcursul acestor ani, la realizarea actualei platforme s-au alăturat mai multe firme clujene, membre ale Clusterului ARIES Transilvania, respectiv-Fortech, Imprezzio Global și Comknow. Tuturor le aducem cele mai sincere mulțumiri precum și întreaga noastră apreciere pentru implementarea acestui exercițiu de comunicare, desfășurat pe parcursul a cinci luni” a completat șeful Biroului de Relații Externe și Investitori din cadrul Primăriei, Emilia Botezan.

Noul film de prezentare a fost realizat de către regizorul clujean Laviniu Lazăr, cel care a realizat și primul film de business în perioada 2011-2012. Sustenabilitatea proiectului poate fi remarcată și prin implicarea, din nou, a celor mai mari companii de consultanță din lume, prezente la Cluj-Napoca, „The Big 4” – respectiv Ernst&Young, Delloite, KPMG și Price Waterhouse Coopers, cooperarea dintre acestea fiind o premieră în lume – nicăieri în altă țară, aceste companii multinaționale nu au realizat consecutiv împreună un astfel de proiect.

Dorim sa oferim tuturor firmelor clujene, in maniera transparenta, posibilitatea de a se inscrie pe noua platforma www.clujbusiness.ro.

Informatiile pentru inregistrarea pe www.clujbusiness.ro trebuie trimise la adresa: contact@clujbusiness.ro.

Va invitam sa optati pentru una dintre categoriile (dupa caz subdomeniile) de activitate de mai jos:

IT

BPO

SSC

Real Estate

Trade (va exista un/mai multe submenii in functie de ceea ce primim de la firme)

Industry (va exista un/mai multe submenii in functie de ceea ce vom primi de la firme)

Tourism Agencies

Financial Services

Consultancy

Legal Advisory

Constructions

HoReCa: Hotels, Restaurants, Catering

Transport

Logistics

Healthcare

HR Recruitment Agencies

Lifestyle: Fitness, Beauty, Leisure

Advertising

Media

Telecommunication

Facem precizarea ca Business Support-va fi o categorie aparte, care va cuprinde clusterele din Cluj,

cluburile de afaceri, asociatiile/ong-urile care promoveaza business-ul clujean etc)

Campuri obligatorii:

Nume (persoana de contact):

Prenume (persoana de contact):

Adresa email (persoana contact):

Telefon (persoana de contact):

Domeniul in care firma considera ca se incadreaza, conform categoriilor enumerate mai sus:

Nume companiei asa cum se doreste afisat (fara SRL, sau SA, etc):

Numele complet al companiei (asa cum e inregistrata la Registrul Comertului):

Adresa companiei (care se va afisa la sectiunea Business Profile si pe Business Map):

Cod Unic de Inregistrare (Ex: 12345678 sau RO12345678 sau RO123-45678):

Website:

Descriere (maxim 50 de cuvinte) in limbile: romana si engleza

Imagine LOGO

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj