Primăria Floreşti le pregăteşte floreştenilor o nouă rută de acces spre Cluj Napoca. Vezi despre ce este vorba.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

trafic dn 1Începând din luna mai a acestui an, Primăria Floreşti va pune la dispoziţia floreştenilor o nouă rută de acces spre Cluj Napoca. Este vorba de un traseu pe partea de SUD a comunei, amenajat din fonduri proprii ale administraţiei publice locale floreştene. 

Noul drum porneşte din strada Tăuţiului, continuă pe deasupra unităţilor militare şi apoi se bifurcă spre DN1 / Avram Iancu pe direcţia Metro sau după 200 de metri tot spre DN1, pe direcţia Polus/Epinvest.

“Acest nou drum, cel de pe SUD, va fi unul de macadam şi poate pe viitor chiar îl vom asfalta. Acum se lucrează la rigole şi la calea de rulare. Lăţimea drumului va permite o circulaţie decentă pe două sensuri. Este o nouă legătură spre Cluj care sunt sigur că va fi folosită de mulţi floreşteni, mai ales cei din Tăuţi sau din zona de Sud a comunei, lucru ce va duce la o eliberare a traficului de pe Avram Iancu / DN1. Iată, dacă autorităţile centrale nu ne ajută deloc, ne descurcăm pe plan local. Am creat acest nou drum pe partea de Sud şi, în funcţie de cum evoluează situaţia, anul viitor suntem pregătiţi să asfaltăm drumul de pe partea de Nord, cel care face legătura cu zona de Vest a cartierului Grigorescu. Să fim înţeleşi acest drum nu este în locul Drumului de Ocolire Sud. Într-adevăr urmăreşte o porţiune calea viitorului drum de ocolire, dar atât. Drumul de Ocolire SUD, proiect care continuă, fiind în derulare, va avea un ecartament mult mai larg, e asfaltat, are pistă de biciclete şi trotuare. Acolo urmează să fie mutaţi stâlpii, să se creeze şi o porţiune de drum în totalitate nou, e o lucrare mult mai amplă”, a declarat primarul comunei Floreşti.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj