Primăria Floreşti a amendat Quatro Eco Salub. Cetăţenii cer să vadă contractul dintre firmă şi instituţie

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

contract qouatro eco salubPrimăria comunei Floreşti a transmis un comunicat de presă prin care anunţă că a amendat SC Quatro Eco Salub, firma care se ocupă de deszăpezirea a unui mare sector din Comuna Florești cu suma de 2000 de lei pentru deficiențe în deszăpezire.

Conform comunicatului, în dimineața zilei de luni, s-a întârziat timp de aproape o jumătate de oră în curățarea drumului în rampă ce duce spre Cartierul Cetatea Fetei, lucru ce a perturbat traficul în zonă.

“A fost o situație extrem de neplăcută luni dimineața pe sectorul de drum în rampă din Cartierul Cetatea Fetei. Traficul a fost întârziat câteva zeci de minute, lucru inacceptabil, așa că am aplicat justa amendă. Pe această cale aș dori ca în numele celor responsabili pentru deszăpezire să cer scuze floreștenilor pentru neplăcerile provocate”, a declarat primarul comunei Florești.

Ei bine, despre această firmă sunt purtate pe grupurile unui site de socializare discuţii aprinse între cetăţeni care de altfel se arată extrem de nemulţumiţi de serviciile oferite, ba mai mult, tot în această dimineaţă aceştia au solicitat Primăriei să le pună la dispoziţie un contract încheiat între instituţie şi firmă pentru salubrizare stradală şi deszăpezire.

Solicitarea a fost înregistrată la sediul Pimăriei Floreşti.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj