Primăria extinde rețeaua de WI-FI gratuit din Cluj-Napoca: alte 6 noi zone cu acces Wi-Fi sunt disponibile pentru clujeni și turiști

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

piata unirii 1Primăria Cluj-Napoca a extins sistemul de internet wireless (Wi-Fi) gratuit în mai multe zone din oraș. Clujenii sau turiștii se pot loga de acum gratuit la internet în alte 6 locuri publice din municipiu:

– Piața Gării (zona stației de biciclete Cluj Bike);
– Piața Ștefan cel Mare (parcul din zona Operei Române);
– intersecția G. Barițiu – Splaiul Independenței (zona Operei Maghiare);
– Piața Mihai Viteazu – intersecție cu strada Horea;
– Piața Mihai Viteazu – zona halei agroalimentare;
– Baza sportivă Gheorgheni (zona intrării);

Acestea au fost puse în funcțiune treptat pe parcursul ultimelor săptămâni. În fiecare dintre zone se pot loga simultan până la 250 de utilizatori.

piata unirii 1 piata uniriiÎn cazul în care va exista interes crescut pentru folosirea acestor noi puncte de acces la internet, se va putea suplimenta numărul maxim de utilizatori pe fiecare în parte.

Pentru perioada următoare, Primăria Cluj-Napoca vizează extinderea rețelei de internet wireless gratuit și în alte zone din cartierele orașului.

În acest moment, WI-Fi gratuit pus la dispoziție de Primărie mai este disponibil în Piața Unirii, pe Bulevardul Eroilor și în Parcul Central Simion Bărnuțiu.


Foto: Municipiul Cluj-Napoca | fotografii realizate în variate zone din municipiu în care Primăria a instalat hotspot-uri cu acces gratuit

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj