Primăria Cluj-Napoca trebuie să traseze de urgenţă trecerea de pietoni de la Colina

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

trecere pietoniDeşi lucrările de realibilitare a străzii Bucium au fost realizate deja, de mai bine de o lună, trecerea de pietoni a rămas netrasată şi în ziua de azi. 

Suntem deja obişnuiţi cu faptul că şoferii  opresc cu greu la trecerile de pietoni, dar dacă acestea nici nu sunt trasate aproape că nu opresc deloc. Strada are de o parte şi de alta staţii de autobuz, iar acest lucru face ca ea să fie des circulată şi de către pietoni. De foarte multe ori şi mai ales la orele de vârf autobuzele ajung în staţie pline de călători care întâmpină probleme la traversarea străzii.

„Eu vin din Floreşti şi dimineaţa când ajungem în staţie traversează foarte mulţi călători dar cum nu este trasată trecerea traversează fiecare cum îl taie capul pe unde îi este mai uşor. Nu e în regulă aşa ceva. Trebuie trasată trecerea cât mai repede mai ales că lucrările de asfaltare s-au terminat pentru ca cetăţenii să treacă în siguranţă. Aşa trece fiecare cum doreşte şi sunt mari şanse să aibă loc accidente”, ne-a declarat un cetăţean.

trecere pietoni 1Redacţia Cluj24h.ro a sesizat deja reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca în acest sens.

„Probabil încă nu s-a ajuns la trasarea trecerii de pietoni, dar am să transmis mai departe solicitarea”, ne-a spus Mirela Ogruţan, reprezentant al Biroului Media din cadrul Primăriei Cluj-Napoca.

Ar fi bine ca această trecere să fie trasată cât mai curând până nu se întâmplă vreun incident.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj