Primăria Cluj-Napoca: Încep lucrările la drumul spre Cartierul Lomb

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
lucrari buna ziua 3
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Primăria municipiului Cluj-Napoca va demara mâine, 1 iulie 2015, lucrări aferente proiectului finanţat din fonduri europene “Acces din strada Oaşului la Cartierul Lomb din municipiul Cluj-Napoca”.

Lucrările vor afecta parţial şi zona de intersecţie cu strada Oaşului, pe amplasamentul respectiv urmând a fi amenajat un sens giratoriu. Pe durata lucrărilor se vor impune restricţii de circulaţie.

Concomitent cu lucrările de modernizare, se vor efectua lucrări de extindere a reţelei de apă-canal menajer, branşament electric şi sistem de iluminat public.

SC Kiat Group Construct SRL, executantul accesului din strada Oaşului la Cartierul Lomb, va finaliza lucrarea în acest an.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj