Primăria Cluj-Napoca demarează a cincea etapă de dezinsecţie pe domeniul public

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

circulatie clujPrimăria Cluj-Napoca va efectua în perioada 1 – 22 august 2014 a cincea acţiune de dezinsecţie pe domeniul public al municipiului Cluj-Napoca. Acţiunea se va desfăşura între orele 21.00 şi 5.00. În cazul condiţiilor meteorologice nefavorabile, durata prevazută se va prelungi.

Substanţele folositeîn acţiunea de dezinsecţie  sunt K”OTRHINE EC 25  şi/sau  DETRAL SUPER insecticidpentru combaterea adulţilor şi BIOLARKIM 14 – insecticid pentru combaterea larvelor.  Produsele menţionate fac parte din grupele Xnrespectiv Xi de toxicitate şi se regăsesc în Registrul Naţional al produselor biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană.

 Acţiunea se desfăşoară în conformitate cu prevederile legale:

– Legea 101/2006 a serviciului de salubrizare a localităţilor;

– Ordinul  nr. 119 din 2014 pentru aprobarea normelor de igienă şi sănătate publică privind mediul de viaţă al populaţiei

– Regulamentul de delegare a gestiunii serviciului public de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie din municipiul Cluj-Napoca, aprobat prin HCL NR. 184 din 28 martie 2006.

Pentru eficienţă, activitatea de dezinsecţie trebuie tratată în mod unitar, atât pe domeniul public,  cât şi privat la nivelul localităţii, motiv pentru care facem un apel cetăţenilor, asociaţiilor de locatari/proprietari, agenţilor economici şi instituţiilor de pe raza municipiului să efectueze dezinsecţia pe proprietăţi, clădiri, subsolul blocurilor, odată cu acţiunea de pe domeniul public a Primăriei Cluj-Napoca.

Activitatea de dezinsecţie este realizată de firma S.C. CORAL IMPEX S.R.L., conform contractului de concensionare a serviciului de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie încheiat cu municipiul Cluj-Napoca.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj