Primăria Cluj-Napoca anunţă restricţii de circulaţie pentru duminică. Află detalii

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
Crosul Companiilor (3)
Foto: Arhiva

Primăria municipiului Cluj-Napoca anunţă instituirea unor restricţii de circulaţie pentru ziua de duminică, 20 septembrie 2015, între orele 09-12, pentru desfăşurarea în bune condiţii a evenimentului Crosul Companiilor, Ediția V.

Restricțiile de circulație vor fi instituite în următoarele zone: Piața Unirii, B-dul Eroilor, str. Baba Novac, str. Iuliu Maniu, str. Napoca, str. Fortăreței, str. I.M. Klein, str. Universității, str. I. C. Brătianu, str. M. Kogălniceanu, str. Potaisa, str. Ioan Bob, str. Ion Rațiu, str. Samuil Micu

Facem un apel cetăţenilor care locuiesc sau care au drum în zonă să dea dovadă de înţelegere în perioada menţionată şi să se conformeze reglementărilor de circulaţie.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj