Primăria Cluj-Napoca anunţă restricţii de circulaţie pentru astăzi, 10 martie 2016

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
circulatie cluj
Foto: Arhiva Cluj 24h.ro

Primăria municipiului Cluj-Napoca anunţă instituirea unor restricţii de circulaţie astăzi, 10 martie 2016, între orele 17.00-21.00, având în vedere desfășurarea unei manifestări publice de protest pentru sprijinirea Universității Cluj.

Manifestarea se va desfășura pe traseul: Piața Unirii (platoul pietonal) – Bd. Eroilor (pietonal) – str. Baba Novac – Bd. 21 Decembrie 1989 – str. Memorandumului – st. Petru Maior – Piața Lucian Blaga – str. Napoca – Piața Unirii, cu restricționarea circulației rutiere pe două benzi.

De asemenea, în cazul în care situația o va cere, se va închide circulația rutieră în Piața Lucian Blaga, cu redirecționarea traficului de pe str. Clinicilor pe str. Victor Babeș și str. Ion Creangă, unde sensul de circulație se va inversa temporar.

Facem un apel clujenilor să dea dovadă de înţelegere în perioada menţionată şi să se conformeze reglementărilor de circulaţie.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj