Primăria Cluj-Napoca anunţă repunerea în funcţiune a sistemului de bike-sharing

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
lansare bike 2
Foto: Arhiva

Începând cu data de vineri, 4 martie 2016 se repune în funcțiune sistemul de bike-sharing, prin readucerea bicicletelor în stațiile self-service și punerea lor la dispoziția utilizatorilor.

Bicicletele vor putea fi utilizate gratuit pe bază de carduri personale emise pentru fiecare utilizator în parte, în conformitate cu prevederile regulamentului și contractului pe care aceștia îl încheie cu municipalitatea.

Clujenii care doresc să intre în posesia acestor carduri, se vor prezenta la Centrul de Informare pentru Cetăţeni, de pe strada Moților nr 7, sau la primăriile de cartier, iar eliberarea acestora se face pe baza cărţii de identitate și în urma semnării unui contract care conține condițiile de utilizare.

Regulamentul de utilizare a serviciului de închiriere a bicicletei în regim self-service a fost stabilit prin Hotărârea de Consiliu Local nr. 379/2015.

Menționăm că de la punerea în funcțiune a acestui serviciu gratuit de mobilitate urbană, realizat din finanțare nerambursabilă europeană, au fost emise 1235 de carduri de utilizator.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj