Primăria Cluj-Napoca anunţă reînceperea lucrărilor din cadrul tramei stradale

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
lucrari buna ziua 3
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Primăria municipiului Cluj-Napoca anunţă că, din 16 februarie 2015, vor reîncepe lucrările care fac parte din proiectul „Modernizare trama stradală şi acces la zona industriala în Municipiul Cluj-Napoca” .

Astfel, Asocierea Diferit & Kiat Group Construct va efectua lucrări pe străzile:

− Calea Baciului şi amenajare sens giratoriu la intersectia cu str. C.Coposu şi T.Vladimirescu

− str.Oaşului- tronsonul cuprins între str. Decebal şi Valea Chintăului

− Bd. Muncii de la intersecţia cu str. Oaşului până la Sinterom, respectiv de la intrarea în CUG până la str. Cpt. Grigore Ignat

− str. Plopilor între str. Primăverii şi Splaiul Independentei

Pe durata lucrărilor se vor crea restricţii de circulaţie dar se va asigura circulaţia pe câte o bandă pe sens ori circulaţia pe o banda cu piloţi de dirijare şi se interzice oprirea/ staţionarea/parcarea. Lucrările vor fi semnalizate cu indicatoare rutiere. Ne cerem scuze participanţilor la trafic şi locuitorilor din zona pentru disconfortul creat şi îi rugăm să se conformeze noilor reglementări de circulaţie, se arată în comunicatul transmis de instituţie.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj