Primăria Cluj-Napoca anunță redistribuirea alimentelor POAD 2015

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

ajutoare alimente de bazaPrimăria municipiului Cluj-Napoca reamintește faptul că în această perioadă are loc redistribuirea alimentelor furnizate în cadrul Programului POAD 2015 la cele două puncte de distribuție:

1. Calea Baciului nr. 18 – pentru persoanele cu handicap grav și accentuat;

2. Str. Vidrei nr.8, cartierul Someșeni – pentru celelalte categorii de beneficiari (pensionarii, invalizi de război, văduve de război, deportați, revoluționari, șomeri cu pensii/îndemnizații cumulate până la 450 lei, beneficiari de alocație de susținere a familiei, beneficiari de venit minim garantat).

Orar: luni, marţi, miercuri: 8,30- 15,00

joi: 8,30 – 16,30

vineri: 8,30 – 13,00

Se pot prezenta la punctele de distribuție acele persoane care au ridicat o singură dată sau care nu au ridicat deloc alimentele.

Redistribuirea se face pe baza actului de identitate și a documentelor care atestă încadrarea în categoriile de persoane defavorizate (pentru persoanele care nu figurează în listele inițiale).

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj