Primăria Cluj-Napoca anunță noi măsuri de circulație pe strada Observatorului. Afă de când intră în vigoare.

strada ObservatoruluiPrimăria municipiului Cluj-Napoca prin intermediul Comisiei de circulație, a hotărât următoarele măsuri:
1. Insituirea sensului unic de circulație pe str. Rapsodiei, tronsonul cuprins între str. Observatorului și str. Lunii, sensul fiind de coborare spre str. Observatorului.
2. Luarea în evidentă a aproximativ 42 locuri de parcare pe str. Rapsodiei, pe tronsonul pe care se va institui sensul unic.
3. Insituirea sensului unic de circulație și caracterului de zona rezidențială pe aleea carosabilă din partea sudica a blocurilor de la nr.17, 19, 21 ( T1, T2 și T3) de pe str. Observatorului, sensul de circulație fiind dinspre str. Jupiter, inclusiv luarea în evidență a 20 locuri de parcare pe partea dreaptă a sensului de circulație.
4. Instituirea sensului unic de circulație pe str. Jupiter, tronsonul cuprins între cu str. Meteor și str. Observatorului, sens unic la coborare.
5. Luarea în evidență a 35 locuri de parcare pe carosabil, pe str. Jupiter, între intersecția cu str. Observatorului și str. Meteor.
6. Prelungirea sensului unic existent pe str. Meteor și pe tronsonul cuprins între intersecția cu str. Sputnic și până la capătul blocului de la nr. 8 și luarea în evidență pe acest tronson de locuri de parcare pe partea carosabilă.
7. Realizarea unei benzi de accelerare pe str. Observatorului pentru vehiculele care ies de pe str. Jupiter în str. Observatorului.
8. Amenajarea ca standuri de taxi a alveolelor existente de pe str. Observatorului: după intersecția cu str. Rapsodiei (la venire spre Calea Turzii), înainte de intersecția cu str. Zorilor (la venire spre str. Frunzișului), respectiv alveolele între
nr. 9-11 si 11-13.
9. Deținătorilor de abonament de locuri de parcare de pe str. Observatorului, unde au fost desființate parcările, li se vor acorda alte locuri de parcare pe străzile pe care care au fost instituite sensurile unice.

Toate măsurile vor fi implementate prin semnalizarea rutieră orizontală și verticală aferentă și vor intra în vigoare de marți, 6 noiembrie 2018.

Articole Noi