Primăria a demarat o anchetă după ce un copil a căzut aproape 4 metri sub tribuna Sălii Polivalente

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
sala polivalenta 1
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Un copil de 9 ani a căzut în gol aproximativ 4 metri, sub tribuna din Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, sâmbătă seara. Acesta participa la meciul de baschet şi din neatenţie a păşit în spaţiul neacoperit  al tribunei. Primarul, Emil Boc a dispus demararea unei anchete pentru a se stabili cine se face vinovat de acest accident în urma căruia copilul de 9 ani a fost rănit şi transportat la spital.

”Primarul Emil Boc a dispus constituirea unei comisii tehnice de anchetă coordonată de viceprimarul Gheorghe Şurubaru care va stabili circumstanţele si cauzele producerii incidentului, precum şi responsabilităţile tuturor factorilor implicati (constructor sala, furnizor echipamente, organizator evenimente, administrare sala). De asemenea, Comisia va dispune măsurile necesare pentru a preveni astfel de evenimente în viitor”, spun reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca.

De altfel, şi grupul consilierilor PSD s-a sesizat în acest caz şi au cerut convocarea de urgenţă a directorului Sălii Polivalente  şi a întregului consiliu de administraţie pentru audiere.

Grupul consilierilor social-democrați solicită o convocare de urgență a directorului Sălii Polivalente și a întregului consiliu de administrație, pentru o audiere în fața grupurilor de consilieri, pentru mâine ora 13.00 la Primăria Cluj-Napoca. Grupul PSD invită la această audiere toate grupurile politice din Consiliul Local care doresc să se implice în soluționarea de urgență a  problemei și a tăcerii pe acest subiect.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj