Premiu pentru eleva care a obținut nota 10 la examenul de Bacalaureat

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

eleva 10 Bac_2Primarul Emil Boc a premiat-o astăzi pe pe Ana Gheroghe Milea, eleva ce a luat nota maximă la examenul național de Bacalaureat în acest an și pe profesorii clujeni care au îndrumat-o. Premiile, în valoare totală de 4.000 de lei, au fost aprobate în ultima ședință a Consiliului Local.

”Eleva de 10 a municipiului nostru este astăzi alături de noi și mă bucur pentru faptul că am ocazia să o felicit personal pe domnișoara Ana Gheorghe-Milea de la Colegiul Naţional „Emil Racoviţă” pentru rezultatele deosebite obţinute la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie 2015. Am dorit, prin această premiere, să recunoaștem rezultatele deosebite obținute la învățătură, fiind o recompensă pentru efortul depus și mulțumire pentru exemplul pe care l-a dat întregii comunități clujene. Pe lângă elevă, am decis și premierea, tot cu 1.000 de lei, pentru fiecare dintre cei trei profesori care au pregătit-o, de la Limba Română, Matematică și Biologie, discipline la care eleva a luat note de 10”, a declarat primarul Emil Boc.

Este vorba despre doamnele profesor Monica Columban (limba română), Cristina Miclea (biologie) și domnul profesor Adrian Magdaş (matematică).

eleva 10 Bac_1Consiliul Local a alocat în total suma de 4000 de lei (sumă netă) pentru recompensarea acestor merite, atât pentru eleva de 10, cât și pentru cei 3 profesori de la Colegiul Naţional „Emil Racoviţă” (câte 1000 de lei pentru fiecare). Subliniem faptul că la Colegiul Naţional „Emil Racoviţă” s-a înregistrat o promovabilitate de 100% , rezultat obţinut doar de alte trei unităţi şcolare clujene: Liceul Teoretic „Gheorghe Şincai”, Liceul Unitarian „Janos Zsigmond” şi Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu”.

De asemenea, Ana Gheorghe-Milea a primit drept recompensă și un abonament la Festivalul Untold.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj