Premiile “Rada Mihalcea pentru Tineri Cercetători în Știință și Inginerie” – ediția a IV- a

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

afis premiile rada mihalceaPrimăria Cluj-Napoca, împreună cu Prof. Rada Mihalcea, cetăţean de onoare al municipiului Cluj- Napoca, organizează cea de-a patra ediție a concursului anual pentru cei mai buni tineri cercetători români în știință și inginerie.

Premiile “Rada Mihalcea pentru Tineri Cercetători în Știință și Inginerie” recunosc tinerii cercetători din domeniul științei și ingineriei care, prin munca lor, au demonstrat excelență și au adus contribuții extraordinare în domeniul lor de specialitate și societății.

Câștigătorii acestei ediții a concursului vor primi premii în bani (Locul I 1500 $, Locul II 1000 $ si Locul III 500 $) și diplome de merit. Acestea vor fi înmânate în cadrul unei festivități organizate de către Primăria municipiului Cluj-Napoca, împreună cu Prof. Rada Mihalcea.

Premiile pentru câştigătorii acestui concurs sunt asigurate de sponsorii: iQuest și Coral Impex.

Condiții de participare:
Se califică pentru candidatura la aceste premii toți cei care lucrează în cercetare într-un domeniu de știință sau inginerie, la universități, institute de cercetare sau companii din întreaga țară.

Candidații trebuie să nu depașească vârsta de 35 de ani, împliniți până la data de 31 decembrie 2018 (inclusiv).

Pentru înscrierea în competiție se solicită nominalizări și autonominalizări care să conțină
următoarele documente:
1. Scrisoare de nominalizare sau autonominalizare care să sublinieze meritele candidatului și să demonstreze motivul pentru care candidatul este potrivit pentru premiul “Tineri Cercetători în Știință și Inginerie”.
2. Curriculum Vitae al candidatului.
3. O scrisoare de recomandare.
4. O copie dupa cartea de identitate a candidatului.

Calendarul desfășurării concursului pentru anul 2018:

Materialele trebuie trimise în format electronic la adresa de e-mail tineri.cercetatori.stiinta.ing@gmail.com până la data de 30 mai 2018. Scrisoarea de recomandare trebuie trimisă direct de către referenți la aceeași adresă de e-mail tot până la data de 30 mai 2018.
Aplicațiile primite dupa această dată nu vor fi luate în considerare.

Nominalizările vor fi evaluate de o comisie formată din cercetători din domeniul științei și ingineriei, prezidată de Prof. Rada Mihalcea (University of Michigan).

Câștigătorii concursului vor fi anunțați la data de 30 iunie 2018, iar premiile vor fi înmanate în cadrul unei festivități organizate de Primăria municipiului Cluj-Napoca în luna iulie 2018.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj