Premiile C.FAC

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

logo-CFAC_RO6Clubul Francofon de Afaceri din Cluj (C.FAC) lanseaza pe 12 Ianuarie 2015, seria de concursuri « Premiile C.FAC », o actiune dedicata liceenilor din Transilvania in scopul promovariifrancofoniei si sustinerii performantei. Actiunea, organizata în parteneriat cu Academy+PLUS, Clubul Rotary Dej și Institutul Francez Cluj este la prima sa ediție, anul acesta sustinand 3 domenii: tehnic, informatic și design.

Subiectele de concurs sunt propuse de firme din domeniu astfel: IT (Academy+PLUS), tehnic (Energom) si design (Steelcase). Participarea se face in grupuri. Grupul, coordonat de către un profesor specializat în domeniul concursului, va fi format din 2 până la 5 persoane și va putea invita un profesor colaborator pentru a li se alătura în activitate. Dosarele, in limba franceza, vor putea fi trimise pana pe 31 Martie la adresa concours@cfac.ro

Premiile sunt acordate atat grupurilor castigatoare cat si profesorilor implicati in munca echipei. Câștigătorii vor fi selectați de către un juriu format dintr-un reprezentant al unei firme din domeniu (tehnic, IT sau design în funcție de concurs), un profesor de profil și un reprezentant al

Institutului Francez din Cluj. Si mai mult liceul cu cele mai multe dosare de concurs va primi un premiu in materiale de 500 euro. Pentru fiecare domeniu premiile sunt in valoare de 800 de euro.

Castigatorii vor fi anuntati pe 6 Aprilie, premiile urmand a fi decernate in timpul unei festivitati ce va avea loc la Cluj-Napoca pe 9 Aprilie.

Tinem sa multumim inspectoratelor si liceelor pentru deschiderea pe care o au vizavi de aceasta actiune si sprijinul pe care ni-l acorda in promovarea concursurilor si francofoniei. Vizite in licee din judetele vizate vor fi realizate de o echipa formata din reprezentantii C.FAC si partenerii sai in perioadele 12-30 Ianuarie, 9-23 Februarie 2015.

Multumim sponsorilor: Adixen, Energom, City Plaza, Bricks, Steelcase, SDL, FSA Romania, PITECH+PLUS si Emerson (sponsor al concursului tehnic, Premiul Grupului).

Înființat în 2011, C.FAC este o retea de decidenti si firme francofone (in prezent peste 60), un spațiu care favorizează crearea de oportunități de afaceri și parteneriate. Clubul își propune astăzi să contribuie la promovarea francofoniei în Transilvania si la dezvoltarea economică prin construirea de strategii comune, sustinerea cooperarii și inovarii economice, facilitarea dezvoltarii ocupării forței de muncă si nu numai.

Pentru informatii suplimentare: Mihaela Dobroiu, 0746.840.094 sau la contact@cfac.ro

powered by DISPERSIE#Răspândim Idei

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj